💡 Po zakupie planu Przyjaciele i Rodzina możesz zaprosić maksymalnie 5 dodatkowych osób do swojego planu bez dodatkowych kosztów.
Tylko właściciel planu Przyjaciele i Rodzina powinien zapraszać członków lub prosić o dodanie członków do swojego planu.
⚠️ Prosimy nie używać planu Przyjaciele i Rodzina do tworzenia konta dla dzieci poniżej 13. roku życia. Aby zachować zgodność z przepisami COPPA, dzieci poniżej 13. roku życia powinny być dodawane jako profil dziecka na koncie rodzica lub opiekuna.
Dwa sposoby zapraszania członków do planu Przyjaciele i Rodzina
Istnieją dwa sposoby zapraszania osób do planu Przyjaciele i Rodzina:
Zapraszanie członków przez maila
Udostępnianie linku z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina
Prosimy wybrać metodę, która najlepiej odpowiada Twojej sytuacji.
Metoda 1: Zapraszanie członków przez maila
Możesz zaprosić konkretne osoby do planu Przyjaciele i Rodzina, wpisując ich adres mailowy bezpośrednio na stronie hallow.com/settings/family.
⚠️ Jeśli osoba, którą chcesz zaprosić do swojej subskrypcji Przyjaciele i Rodzina ma konto powiązane jedynie z numerem telefonu, będzie ona musiała dodać adres mailowy do swojego konta w ustawieniach aplikacji.
Jak zaprosić członków przez maila
Aby zaprosić nowego członka przy użyciu adresu mailowego:
Przejdź na stronę hallow.com/settings/family.
Zaloguj się przy użyciu danych logowania do konta Hallow.
W sekcji Członkowie kliknij Zaproś.
Wybierz typ dodawanego członka:
Znajomy: Zaproszenie znajomego
Członek rodziny: Zaproszenie członka rodziny
Wprowadź adres mailowy w odpowiednim polu.
Kliknij Wyślij zaproszenie, aby wysłać wiadomość mailową zawierającą link z zaproszeniem.
Zaproszona osoba otrzyma wiadomość mailową z instrukcjami dotyczącymi dołączenia do Twojego planu Przyjaciele i Rodzina.
Metoda 2: Udostępnianie linku z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina
Udostępnienie linku z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina jest najłatwiejszym sposobem zapraszania członków.
Informacje o linku z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina
WAŻNE: Tylko właściciel planu Przyjaciele i Rodzina powinien zapraszać członków lub prosić o dodanie członków do swojego planu.
Link z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina ma kilka przydatnych funkcji:
Uniwersalny link: Ten sam link działa dla wszystkich zaproszonych członków. Nie musisz generować osobnych linków dla każdej osoby
Brak daty wygaśnięcia: Link z zaproszeniem nie wygasa
Ograniczona liczba miejsc: Do planu może dołączyć tylko pierwszych 5 osób, które zaakceptują zaproszenie
Jak uzyskać link z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina?
Przejść na stronę hallow.com/settings/family.
Zalogować się przy użyciu swoich danych do logowania.
Na stronie zostanie wyświetlony link z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina.
Kliknąć Skopiuj link.
Udostępnić link dowolnej osobie, którą chcesz dodać do swojego planu.
Link z zaproszeniem można udostępnić przez:
Maila
Wiadomość tekstową
Media społecznościowe, takie jak Facebook lub WhatsApp
Jak członkowie rodziny dołączają do planu za pomocą linku z zaproszeniem?
Jeśli zapraszana osoba ma już aktywną indywidualną subskrypcję Hallow, MUSI ją anulować PRZED kliknięciem linku z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina. Jeśli nie anuluje jej wcześniej, pojawi się błąd i nie będzie mogła dołączyć.
Po anulowaniu osoba ta może kliknąć link z zaproszeniem i dołączyć do planu Przyjaciele i Rodzina.
Ważne dla klientów międzynarodowych: Podczas akceptowania zaproszenia do planu Przyjaciele i Rodzina klienci międzynarodowi muszą utworzyć konto Hallow przy użyciu adresu mailowego. Tworzenie konta wyłącznie przy użyciu numeru telefonu nie jest obsługiwane w przypadku klientów międzynarodowych.
Po kliknięciu linku z zaproszeniem pojawią się dwie opcje:
Zarejestruj się i zaakceptuj: Należy wybrać tę opcję, jeśli dana osoba nie ma jeszcze konta Hallow
Masz już konto? Zaloguj się: Należy wybrać tę opcję, jeśli dana osoba ma już konto Hallow lub wcześniej pobrała Hallow
Dla osób, które nie mają jeszcze konta Hallow
Podczas dołączania do planu Przyjaciele i Rodzina nowi użytkownicy powinni TYLKO utworzyć konto. NIE powinni wykupywać subskrypcji ani rozpoczynać własnego okresu próbnego. Zaproszenie do planu Przyjaciele i Rodzina zapewnia im automatyczny dostęp.
Jeśli przypadkowo rozpoczną bezpłatny okres próbny, będą musieli go anulować i ponownie kliknąć link z zaproszeniem.
Kliknij link z zaproszeniem.
Kliknij Utwórz konto.
Wybierz metodę rejestracji:
Adres e-mail
Numer telefonu (tylko użytkownicy w USA)
Zaloguj się przez Google
Zaloguj się przez Apple ID
Dokończ tworzenie konta.
Zostaniesz automatycznie dodany do planu Przyjaciele i Rodzina.
Możesz teraz korzystać ze wszystkich treści dostępnych w Hallow 🎊
Dla osób, które mają już konto Hallow
Jeśli masz obecnie aktywny okres próbny lub subskrypcję i chcesz dołączyć do planu Przyjaciele i Rodzina innej osoby, nie będziesz mógł dołączyć, dopóki najpierw nie anulujesz obecnego planu.
Po anulowaniu możesz kliknąć link z zaproszeniem, aby dołączyć do planu Przyjaciele i Rodzina.
Anuluj każdą istniejącą indywidualną subskrypcję Hallow lub bezpłatny okres próbny.
Kliknij w link z zaproszeniem.
Kliknij Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się przy użyciu swoich danych logowania.
Zostaniesz automatycznie dodany jako członek do planu Przyjaciele i Rodzina.
Możesz teraz korzystać ze wszystkich treści dostępnych w Hallow 🎊
Najczęściej zadawane pytania
Ilu członków mogę zaprosić?
Plan Przyjaciele i Rodzina obejmuje właściciela planu oraz 5 dodatkowych członków (łącznie 6 osób).
⚠️ Prosimy uważać podczas udostępniania linku z zaproszeniem:
Po udostępnieniu linku z zaproszeniem do planu Przyjaciele i Rodzina dołączyć będzie mogło tylko pierwszych 5 osób, które go zaakceptują.
Jeśli udostępnisz link 10 osobom, tylko pierwszych 5, które klikną go i zaakceptują, pomyślnie dołączy do planu
Gdy dołączy 5 członków, link przestanie działać dla wszystkich pozostałych osób
Zaproszenia nie wygasają, więc zaproszone osoby mogą je zaakceptować w dowolnym momencie
💡 Wskazówka: Prosimy udostępniać link z zaproszeniem wyłącznie konkretnym osobom, które chcesz mieć w swoim planie, aby uniknąć nieporozumień lub rozczarowania.
Czy mogę zobaczyć, kto zaakceptował moje zaproszenie?
Po pomyślnym zaakceptowaniu zaproszenia i dołączeniu do planu możesz zobaczyć członków w ustawieniach planu Przyjaciele i Rodzina.
Nie zobaczysz jednak żadnego statusu oczekującego zaproszenia.
Wskazówka: Ponieważ oczekujące zaproszenia nie są widoczne w aplikacji, możesz prowadzić własną listę zaproszonych osób i poprosić je, aby poinformowały Cię po dołączeniu. Może to pomóc w śledzeniu liczby dostępnych miejsc.
Czy mogę usunąć kogoś z mojego planu Friends and Family?
Tak. Możesz usunąć daną osobę z planu Przyjaciele i Rodzina na stronie ustawień planu.
Aby usunąć członka z planu Przyjaciele i Rodzina:
Przejdź na stronę hallow.com/settings/family.
Znajdź członka, którego chcesz usunąć, w sekcji Członkowie.
Kliknij ikonę minus (−)obok jego imienia.
Potwierdź usunięcie.
Co się stanie, gdy usunę kogoś z planu Przyjaciele i Rodzina?
Po usunięciu osoby z planu Przyjaciele i Rodzina natychmiast traci ona dostęp do modlitw i funkcji subskrypcji Hallow.
Aby odzyskać dostęp, musi wykupić indywidualną subskrypcję lub otrzymać nowe zaproszenie do planu Przyjaciele i Rodzina.
Co zrobić, jeśli dodany przeze mnie członek nadal nie ma dostępu do planu Przyjaciele i Rodzina?
Jeśli dodałeś już członków do planu, ale nadal nie mają oni dostępu do Hallow, prosimy zapoznać się z tym artykułem:
Zawsze służymy pomocą, jeśli jej potrzebujesz. Możesz skontaktować się przez fioletowe okno czatu w prawym dolnym rogu lub wysłać nam maila na adres support@hallow.app
Szczęść Boże 🕊️



